Let’s see what we can do for you...

W&M maakt bedrijven succesvoller!

Let's boost your brand & business

W&M helpt bedrijven succesvoller en waardevoller te worden.

 

We koppelen de ‘ziel’ van het bedrijf aan de behoefte van de klant, maximaliseren de bekendheid en merkvoorkeur, realiseren sales- en communicatiedoelen en helpen bij markt- en productontwikkeling.

Strategie

Voor de bewustwording van de ‘ziel’ analyseren en formuleren we de oorsprong van het bedrijf. We maken dit tastbaar en bruikbaar door het naar de actualiteit te vertalen en als maatstaf centraal te stellen voor alle strategische en communicatieve keuzes nu en in de toekomst. We toetsen op het succesvol doorvertalen van de identiteit naar de behoefte van klanten. Waar nodig actualiseren we dit door het ontwikkelen en ontwerpen van gedrag, producten en uitingen.

De formulering van strategie, positionering en ambitie is leidend voor de toekomst. Campagnes ontwikkelen we voor het realiseren van de strategie. Het verstevigen van de koppeling tussen de ‘ziel’ en de klantbehoefte heeft hierbij voortdurend de aandacht. Zo vergroten we de merkconsequentie en merkbeleving, maximaliseren we de bekendheid en merkvoorkeur en realiseren we andere sales- en communicatiedoelen.

Corporate identity

 
Wij geloven dat de identiteit, 'de ziel' een heel belangrijk onderdeel is in het onderscheidend vermogen. Wij benoemen deze ziel en zorgen ervoor dat deze in alles zichtbaar wordt. We vertalen de ‘ziel’ van onze klanten naar onderscheidende merkidentiteiten die recht doen aan hun ambities en hen verder zullen helpen bij het verwezenlijken van de doelstellingen. Denk hierbij niet alleen aan een logo en huisstijl maar ook aan gedrag, specifieke (service) producten, tone of voice etc. Alles wat ervoor zorgt om de identiteit te versterken en daarmee het onderscheidende vermogen te vergroten, grijpen we aan.

Communicatie

Wij zijn altijd op zoek naar relevantie, dus we moeten een goed verhaal vertellen. Met communicatie zorgen we dat de potentie van de klant ten volle tot uiting komt, online en offline. Van fundamentele veranderingen in de interne communicatie, tot het helder stroomlijnen en structureren van de bestaande communicatie naar doelgroepen toe. Het vinden van het juiste moment en het creëren van de ideale omstandigheden om de boodschap over te brengen bij de eindklant, dan komt alles bij elkaar.

Design

 
Form follows function. Met ons design dienen we een doel: raken, enthousiasmeren, het bereiken van de doelgroep. Onze kracht: het visualiseren van de ziel van de klant, het zichtbaar maken van waarden.

Werksessies 

 
We werken graag in samenwerking met onze opdrachtgever. Een intensieve samenwerking in de vorm van werksessies die we voorbereiden en waarin we gezamelijk tot resultaat komen. 

Het W&M team van specialisten

Wij werken in een breed team aan de uitdaging van onze opdrachtgevers. Strategen, communicatiespecialisten, online experts, PR, media inkoop, webbouwer, designers, fotografen, en tekstschrijvers. We werken met een vast team van experts. 

Fotografie: Michel Mees / Walvis & Mosmans: 40 jaar Stadsherstel Den Haag

Eventorganisatie

Vaak organiseren we events ter ondersteuning van merkbekendheid. Denk aan introducties, jubileums, verkoop of presentatie-events.

Let's
make things
happen

Watch showreel

info@walvismosmans.nl
070 315 30 30