Walvis & Mosmans zoekt

Werken bij ons

Werken bij ons betekent werken voor mooie klanten met uitdagende opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn vaak toonaangevend. Soms ook klein en vol ambitie. Soms in transitie, soms met een keihard doel en soms vol met vragen maar altijd met een passie. Passie voor hun bedrijf of organisatie. Willen groeien. Aan ons om hen te helpen die groei te realiseren. Dat is wat we vragen aan de mensen die bij ons werken. Dat betekent kritisch zijn, visie hebben, antwoorden geven op soms ongestelde vragen, scherp zijn en excelleren!

Werken bij Walvis & Mosmans betekent werken in teamverband. Gezamenlijk op zoek naar creatieve, slimme oplossingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. We geven graag verantwoordelijkheid en vrijheid. Work hard, play hard. Sta je open om je verder te willen ontwikkelen, wil je je ambities waarmaken? Wellicht kunnen we elkaar tot grote hoogtes brengen. Wij zijn in ieder geval benieuwd. Let's make things happen!

Bij Walvis & Mosmans zijn we altijd op zoek naar leuke, enthousiaste stagiairs. Lijkt het je wat om bij ons een professionele werkomgeving te ervaren? Neem dan contact op via onderstaand mailadres!

Herken je jezelf in bovenstaande tekst? Mail naar: marc@walvismosmans.nl