Walvis & Mosmans zoekt

Gezocht: All round ontwerper

We zoeken een enthousiaste en getalenteerde (junior) all round designer (32 of 40 uur/wk)

Wat zoeken we Walvis & Mosmans is enorm in beweging. Daarbij zoeken we een ervaren, getalenteerde en ambitieuze ontwerper. Iemand die onze klanten helpt naar ‘the next level’ en zodoende bijdraagt aan de groeiambitie van Walvis & Mosmans. Iemand met een duidelijke visie over hoe design ingezet kan worden om grotere doelen te realiseren.

Over jou Je hebt een academische of vergelijkbare opleiding en je hebt minimaal 4 jaar bureau-ervaring. Je bent gewend om in (multidisciplinair) teamverband tot oplossingen te komen en je weet collega’s te motiveren. Je hebt een scherp oog op de wereld van nu en morgen en zet deze inzichten in om tot communicatieve- en creatieve oplossingen te komen. Je bent thuis in het brede mediaspectrum met de focus op online.

Als bureau willen we impact maken en duurzame veranderingen realiseren naar een betere wereld. Daarom zetten we onze talenten en energie in voor bedrijven en organisaties die dit ook willen realiseren. Dit doen we multidisciplinair en met volle overgave. Van strategie, positionering en marketing naar communicatie. De designer die wij zoeken kan de creatieve concepten van onze lead designer vertalen naar allerlei uitingsvormen. Je hebt een sterk beeldend vermogen zowel grafisch, typografisch als voor beeldconcepten. Affiniteit met het maken van animaties is een pré.

Over ons Vanuit Den Haag werken wij met een klein multidisciplinair team en een brede kring creatieve partners (o.a. fotografen, filmers, copywriters) aan branding, communicatie en design. Dat doen we in vele sectoren, maar we hebben vooral veel ervaring in innovatie en onderwijs, ondernemers en de culturele sector. We werken onder andere voor en met het Residentie Orkest, de Gemeente Den Haag, de TU Delft, Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris en vakantiedagen
  • Een fijne vaste werkplek in Den Haag met lunch van de Buurtboer. (Uiteraard gezien de huidige Corona-maatregelen de mogelijkheid om vanuit huis te werken.)
  • Een laptop met alle software en tools om je werk goed te kunnen doen.
  • Dat je bij ons (nog) beter kunt worden; wij bieden de mogelijkheid om te werken voor fantastische opdrachtgevers met complexe vraagstukken, er is ruimte om bij te leren en congressen en evenementen te bezoeken die jou beter maken in je vak.
  • Wij juichen eigen initiatief en eigen ideeën toe en faciliteren dit graag waar mogelijk.

Bij Walvis & Mosmans zijn we altijd op zoek naar leuke, enthousiaste stagiairs. Lijkt het je wat om bij ons een professionele werkomgeving te ervaren? Neem dan contact op via onderstaand mailadres!

Laat wat van je horen als je enthousiast geworden bent! Stuur je motivatiebrief en link naar je werk naar nina@walvismosmans.nl