Case: W&M en cultuur

Sponsor van leuk!

Strategie, communicatie en design voor cultuurinstellingen

Wij denken dat we kunnen zeggen dat we gespecialiseerd zijn in de sector cultuur. Door de jaren heen hebben we verscheidende podia en gezelschappen mogen helpen bij het uitzetten van koers en communicatie. Scherpe profilering en duidelijke doelstellingen. Bekijk hieronder een greep uit onze culturele opdrachtgevers.  


Let’s enjoy
an evening out

Een gloednieuw theater dat ruikt naar de zee

Voor de corporate identity, bewegwijzering en communicatiestijl hebben we ons laten inspireren door de zee en het strand: Het theater staat midden in de duinen aan de Scheveningse kust.

Nieuwe vormgeving UitFestival Den Haag 2017:

We zitten midden in de implementatie van de nieuwe vormgeving voor het Uitfestival. Samen met festivalorganisator Prooost hebben we een flitsende, in het oog sprekende stijl ontwikkeld.


Let’s
make some noise

Strategie, communicatie & vormgeving  voor het Residentie Orkest

Al vier jaar zijn we samen met Residentie Orkest bezig om de schitterende symfonische muziek onder de aandacht te brengen. 

 

Diligentia: De profilering van hét cabaret theater in de regio 

Huis van het Boek

Voor Museum Meermanno ontwikkelen we geregeld de communicatie en verbeelding van hun exposities. Zo hebben we o.a. met veel plezier aan de expositie 'het Sportboek' kunnen werken.

   

Sponsoring jong talent:

Elk jaar sponsoren we de Pepijn benefietavond. Samen met de sterren van het theater en cabaret geven we Theater Pepijn een podium om steun te vragen om jong theater talent te kunnen blijven ondersteunen.