Case: PEPER Festival

De lachspiegel van de samenleving

Diligentia en Walvis & Mosmans brengen Den Haag nieuw festival

Cabaret is de lachspiegel van de samenleving. Onder dat motto heeft Den Haag er dit najaar een gloednieuw festival bij! En niet het zoveelste muziekfestival. Nee, een heus cabaretfestival. Met Peper regeert humor eind september vier dagen Den Haag.

Naast theater Diligentia, centrum van het festivalterrein, zijn verschillende voorstellingen geprogrammeerd op en rond het Lange Voorhout. Het Escher Museum, de Kloosterkerk, Pulchri, Beeld en Geluid Den Haag en zelfs hotelkamers van het chique Hotel des Indes dienen als podium voor bijzondere voorstellingen.

Ondanks dat dit de eerste editie van Peperfestival is, heeft het festival bijzondere namen aan zich weten te binden. O.a. Freek de Jonge, Claudia de Breij, de vier winnaars van de Cabaretprijzen op één podium en De Speld zorgen voor een gevarieerd en inhoudelijk programma voor de cabaretliefhebber. Het laatste weekend van september belooft heet te worden, wat de weermannen en vrouwen ook durven te voorspellen.

 

Walvis & Mosmans, Creatief partner van Peper, heeft zich samen met het bevlogen Diligentia ingezet om van Peper een volwaardig, inhoudelijk festival te maken. Walvis & Mosmans heeft het ontwikkelen en de creatie van de campagnes en verschillende communicatiemiddelen mogen verzorgen. Peper is ontstaan uit de gezamenlijke uitwerking van de strategische begeleiding van Diligentia & Pepijn door Walvis & Mosmans.

 

Peper Festival – 27 tm 30 september 2019
www.peperfestival.nl