Case: W&M en educatie

Let’s learn!

Merkmanagement, strategie, communicatie en design voor educatie

Educatie is meer dan kennisoverdracht; leren moet de nieuwsgierigheid prikkelen, werelden openen, innovatie stimuleren en je klaar maken om een leven lang te blijven onderzoeken. Wij werken met groot plezier voor bijzondere instellingen die zich dagelijks vol overgave inzetten om leerlingen en studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst.

Walvis & Mosmans is gespecialiseerd in het ontwikkelen van identiteit, concepten en communicatie voor onderwijsinstellingen, van primair onderwijs  tot universiteit. Heldere positionering en meerjarig merkmanagement zijn richtinggevend en geven de leerlingen en werknemers inzicht in wat ze kunnen verwachten. Een greep uit onze opdrachtgevers binnen educatie:

Dalton Den Haag. Wat zit er in jou?

Voor Dalton Den Haag ontwikkelden we een communicatiestijl, campagne middelen en een website die recht doet aan hun onderscheidende manier van lesgeven. De campagne vertaalt de visie van Dalton Den Haag: een leerling is meer dan zijn/haar prestaties. Want Dalton Den Haag haalt in haar leerlingen naar voren wat er al in zit; van charmant tot creatief, van ambitieus tot rommelig en van verlegen tot gedreven. Wat zit er in jou? Je ontdekt het bij Dalton Den Haag!

IDEA League

Een rebranding van een fantastisch netwerk van vijf Europese top technische universiteiten, waarbij wordt samengewerkt aan beleid, best practices worden uitgewisseld en studenten en werknemers de mogelijkheid krijgen samen te werken, te innoveren en uit te wisselen met partners door heel Europa.

IDEA League is een samenwerking van
TU Delft | ETH Zürich | Chalmers | RWTH Aachen | Politecnico di Milano

Pleysier College

Speciaal onderwijs voor speciale leerlingen en speciale leerkrachten. De docenten en leerlingen samen maken het onderwijs bijzonder op de vijf locaties van Voortgezet Speciaal Onderwijs.

TU Delft Stories

Om recht te doen aan alle mooie en spannende ontwikkelingen die binnen de TU Delft plaatsvinden ontwikkelden wij samen met hen een platform waar alle innovatieve ideeën plek krijgen en helder worden uitgelegd aan een breder publiek. Aan de TU Delft werken onderzoekers elke dag aan slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen, om de wereld te veranderen en om impact te maken. Laat je inspireren door onze wereldhelden op http://www.tudelft.nl/stories

Johan de Witt

Vanuit de werkervaring van Marc Mosmans die zich jarenlang als docent voor het Johann de Witt heeft ingezet, ontwikkelden wij een identiteit en alle communicatie middelen voor een scholengroep midden in de Haagse Schilderswijk.

TU Delft Global Initiative

Wetenschappers stimuleren hun talenten in te zetten voor globale uitdagingen, faculteit overstijgend en in samenwerking met onderzoekers voor oord.

Afspreken?

Wil je weten wat wij voor jouw (hoge)school of universiteit kunnen betekenen? We vertellen je er graag meer over! 
Bel Nina voor een afspraak.070-3153030